INGYENES FELNŐTTOKTATÁS A KOSSUTHBAN

A Bajai SZC  Kossuth Zsuzsanna Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az alábbi képzésekre várja a jelentkezőket felnőttoktatás keretében esti munkarend szerint a 2019/2020-as tanév keresztfélévében:

 

SZAKKÉPESÍTÉS OKJ Képzési idő, belépési feltétel Rövid ismertetés
Gyakorló ápoló 54 723 02 2  év,

érettségi

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

A gyakorló ápoló korszerű elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, kompetencia szintjének megfelelően, felelősen vesz részt az egészségügyi ellátás megelőző–, gyógyító–, gondozó– és rehabilitációs folyamataiban.
Idegenvezető 54 812 01 2 év,

érettségi

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

 Az idegenvezető itthon bemutatja a látnivalókat, külföldön csoportot kísér, vagy telepített idegenvezetőként dolgozik. Az országba érkező külföldi turistákkal, valamint a belföldi túrákon résztvevő magyar vendégekkel megismerteti az ország turisztikai, kulturális, történelmi, művészeti értékeit, nevezetességeit magyar illetve idegen nyelven.
Vendéglátó-üzletvezető 35 811 02 1 év,

cukrász, szakács, pincér vagy fogadós végzettség megléte, minimum 2 éves szakmai gyakorlat

Egészségügyi alkalmassági és pályaalkalmassági követelmények: szükségesek

 Az üzletvezető irányítja a vendéglátó üzlet napi munkáját, piackutatást végez, felméri a vendégek igényeit, meghatározza az üzlet választékát, ellenőrzi a vendéglátó üzletben folyó tevékenységeket, szervezi a házon belüli és a házon kívüli rendezvényeket.

 

Érdeklődni Bekéné Deutsch Ágnes tagintézmény-vezetőnél a 06-78-461-185-ös telefonszámon, illetve bekene@kossuth-kalocsa.hu e-mail címen!

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket, jelentkezéseket!